Regler og muligheder

Du skal kunne arbejde 25 timer fordelt på tre vagter. Du får 2 timer kortere tid, hvis du tager en vagt med nattjans mellem 00 og 04. Du kan desuden få op til 5 timers nedslag i tiden, hvis du arbejder før og efter festivalen.

Vi har pakket vagterne, så alle vagter er nogenlunde lige gode – med både dag, aften og meget sen aften. Alle har mulighed for at have fri mindst to aftener.

Du får armbånd med adgang til hele festivalen incl. campingområdet. Du kan endvidere få adgang til et særligt medarbejdercampingområde, hvis du hellere vil bo et sted med ro.

Du får som medarbejder adgang til festivalens særlige områder Volunteers Village, hvor du kan mødes med andre frivillige på festivalen. Her har du adgang til Wi-Fi-zone, gratis kaffe, te og saftevand. Her er livemusik med bands og DJ’s, en hyggelig bar, rolige områder til at slappe af eller holde møder. Du kan lave morgenyoga, blive stylet og få massage og meget, meget mere.

Du kan købe billige øl i vores telt, bruge vores toilet og lade din telefon op. Og sidde lidt på en stol i det mere rolige bagområde – også når du ikke er på vagt.

De sidste 2 festivaler har desværre været aflyst og vi opfordrer derfor alle til at deltage i informationsmøde i boden: sø. d. 26. på festivalpladsen for at få genopfrisket boden, arbejdet og regler. Har du ikke tidligere deltaget hos Hjaltes, så er det et krav at du deltager i informationsmødet.

Når man arbejder i boden, skal du følger festivalens hygiejneregler. Ud over at sælge god, velsmagende, klimavenlig, økologisk mad sætter vi også en ære i at hygiejnen er høj og maden sikker at spise.